trend

SEXY ROLEPLAY DE LA MURMUR

Marţi seara am ajuns la unul din cele mai interesante evenimente ale toamnei. Am fost la o prezentare de modă cu totul inedită. Dacă stau şi mă gândesc acum, nu ţin minte să fi fost vreodată la o prezentare a colecţiilor Murmur, un brand care îmi place şi a cărui rochie am şi ales-o pentru a o purta la o petrecere aniversară Molecule F.

Doar că de data asta a lipsit pasarela, au lipsit manechinele care mărşăluiesc, dar în schimb a fost un spectacol scurt şi incitant. Pe Andreea Bădală, creatoarea Murmur nu o cunosc cu adevărat. Ne ştim din oraş, din branşă. Deci nu pot să vă spun cum este ea. Pot doar să vă spun că dacă o vezi oriunde, îţi dă impresia celei mai ingenue persoane. Însă, totuşi, în spatele ochilor mari şi sclipitori se ascunde multă perversitate. Din aia bună! Pentru că oricât de business-oriented ar fi, sesizând o nişă de piaţă, creativitatea cu care Andreea ridică hainele de futut la rang de fashion, este extraordinară. Iar numai şi pentru atât (deşi nu doar atât), pot să declar că îmi place de Andreea! După ce hamurile ei au ajuns să fie purtate şi de Madonna şi nu numai, după ce rochii şi tricouri ciuruite au îmbrăcat diverşi fashionişti, acum Murmur a lansat colecţia Roleplay care este cât se poate de pe faţă o colecţie de costumaţii pentru sex. Costumaţii de designer, ingenios tăiate acolo unde trebuie, care răspund celor mai frecvente fantezii masculine în materie de roluri: de la şcolăriţă la călugăriţă, trecând prin menajeră, sportivă şi casnică.

Toată povestea a fost pusă în scenă în nişte camere de hotel (ca fantezia să meargă până la capăt!), fiecare domnişoară cu propria cameră, iar spectatorii pătrundeau până la o limită clară (despărţiţi de un cordon în locul unui safe word) în universul fiecărui personaj, fiind nişte voyeuri aparent cuminţi, dar a căror imaginaţie probabil că zbura departe, dincolo de baia de mulţime în care se scăldau, chicotind la fiecare nouă cameră în care pătrundeau.

A fost un eveniment inedit, care mi-a stârnit idei şi care m-a făcut să visez la costumaţia menajerei… dar şi călugăriţa ar fi interesantă… Tu pe care o preferi?…

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.