decadenţa gustului

PURCI STYLE

Cam aşa se poate spune că am mâncat joi seară la petrecerea Good Food. M-a invitat Cristina Mazilu, redactorul şef al revistei Good Food la o petrecere cu multă mâncare bună, gătită de ea şi echipa ei. Ba, mai mult, petrecerea s-a ţinut la proaspăt redeschisul The Gang, aşa că au mai venit şi ei cu o tranşă de mâncare bună. Am luat fix o gură din fiecare şi nu am reuşit să le gust pe toate. Chiar şi aşa, a fost un festin purci.

Fetele au gătit reţete din numărul de decembrie-ianuarie al revistei şi sinceră să fiu nici nu ştiu ce mi-a plăcut mai mult. Mămăliga prăjită cu bacon a fost într-un mare fel. Cus-cus-ul de iarnă cu multe legume a fost delicios, chifteluţele cu merişoare au fost şi ele bune, iar cârnăciorii picanţi pe frigărui din rozmarin i-aş fi mâncat până aş fi crăpat. Dar nu am făcut-o, pentru că a mai urmat şi desertul. Atât vă zic: salam de biscuiţi cu proseco (în el, cum ar veni) şi tort de iarnă cu fructe confiate…

Deci mi-a plăcut!

foto: revista Good Food

1 Comment

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.