decadenţa gustului

PURCI STYLE

Cam aşa se poate spune că am mâncat joi seară la petrecerea Good Food. M-a invitat Cristina Mazilu, redactorul şef al revistei Good Food la o petrecere cu multă mâncare bună, gătită de ea şi echipa ei. Ba, mai mult, petrecerea s-a ţinut la proaspăt redeschisul The Gang, aşa că au mai venit şi ei cu o tranşă de mâncare bună. Am luat fix o gură din fiecare şi nu am reuşit să le gust pe toate. Chiar şi aşa, a fost un festin purci.

Fetele au gătit reţete din numărul de decembrie-ianuarie al revistei şi sinceră să fiu nici nu ştiu ce mi-a plăcut mai mult. Mămăliga prăjită cu bacon a fost într-un mare fel. Cus-cus-ul de iarnă cu multe legume a fost delicios, chifteluţele cu merişoare au fost şi ele bune, iar cârnăciorii picanţi pe frigărui din rozmarin i-aş fi mâncat până aş fi crăpat. Dar nu am făcut-o, pentru că a mai urmat şi desertul. Atât vă zic: salam de biscuiţi cu proseco (în el, cum ar veni) şi tort de iarnă cu fructe confiate…

Deci mi-a plăcut!

foto: revista Good Food

1 Comment

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookie-uri si continuarea sesiunii pe acest site implica acordul tau. Detalii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close