nervozări

NESIMŢIREA DE SERVICIU

Din păcate pentru mine, am fost foarte prost educată. Şi poate că nu e numai vina educaţiei, ci şi a felului meu de a fi. Aşadar sunt o persoană serioasă, de încredere, care atunci când zice că face ceva, face sau, dacă nu se mai poate din diverse considerente, anunţă. Şi cea mai mare prostie este că undeva intrinsec am expectanţe. Mă aştept ca şi cei din jurul meu să fie la fel. Sau măcar aproape la fel. Mare stupizenie! Pentru că în ţara asta superbă cu un popor de rahat nu trebuie să ai aşa ceva. Nu, dacă ţii la neuronii tăi. Alaltăieri mi-a s-a dovedit pentru a n-a oară cât de nesimţiţi sunt românii şi cât de tare li se rupe de orice, mai ales de vreo urmă de bun simţ.

Sunt în căutări imobiliare, aşa că vânez toate apariţiile de pe site-urile de profil. Şi 99% din ele sunt ale agenţiilor imobiliare. Aşa că pune-te pe dat telefoane. Da, da, o să vă caute agentul care se ocupă de acea proprietate să vă dea detaliile. M-a mai căutat vreo unul? Ei bine, da, unul! Din vreo 12 agenţii la care am sunat! Şi asta în condiţiile în care voiam să cer nişte detalii nespecificate pe site. Deci cum să ai încredere în ceea ce ar trebui să fie firme specializate, când nesimţirea şi neinteresul sunt la ele acasă? De parcă oamenii ăia nu ar lucra pe comision. Ba chiar am dat şi peste nişte freelanceri, care cu atât mai mult ar trebui să fie interesaţi. Sau poate toţi sunt foarte bogaţi şi au şi ei un job aşa, să dea bine la cv…

Şi că tot vă ziceam că sunt în căutări imobiliare, vă spun şi vouă, poate cine ştie, sare iepurele de undeva: caut 2 camere decomandate, nemobilate, preferabil cu bucătăria utilată, în vilă sau bloc mic, zonă centrală, pe axa Victoriei-Budapesta, pe la Armenească sau în Cotroceni. Ah, şi foarte important, nu-mi permit mai mult de 250 euro pe lună. Deci, dacă auziţi ceva, vă rog să-mi lăsaţi un comentariu. Mersi mult.

3 Comments

  • Am mai citit in postarile tale idei dintr-astea. Si mi-ai zis ca nu renunti la Romania. Si tu si eu si altii ca noi, cat mai stam pe aici, trebuie sa luam totul la pachet.

    • da, e un pic mai complicat cu plecatul de una singura… poate ma apuca totusi intr-o zi nebunia si imi bag picioarele si plec.

  • :)) …ma gandeam eu ca pe toti ne incearca gandul asta mai devreme sau mai tarziu. Si chiar as vrea sa nu fie asa.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.