testate

OAZA DE LA IDA SPA

Ce face o fiică iubitoare când e ziua mamei ei? Păi una din variante ar fi să o ducă la un răsfăț la spa. Iar eu am mizat pe varianta asta în acest weekend, după ce m-a refuzat cu propunerea de a o duce să sară cu parașuta… Mai fusesem la Ida Spa și mai fusesem și în alte spa-uri din București, așa că am avut termen de comparație și am decis că la Ida îmi place cel mai mult.

Nu e chiar în București, e în Corbeanca, dar este suficient de aproape încât să merite deplasarea până acolo. Situată într-o vilă la liziera pădurii, cu o vedere splendidă spre grădina din spate, locația mi se pare o oază în sine. Iar când intri acolo, miroase bine, locul arată foarte frumos și terapeutele sunt simpatice.

Așa că sâmbătă dimineață am ajuns cu mama în Corbeanca, pentru o sesiune de masaj la dublu (dacă tot eram acolo, doar nu stăteam să mă uit pe fereastră cât e mama răsfățată, nu?!). După o oră foarte plăcută, am coborât în halate în recepția spa-ului, acolo unde un delicios ceai de ghimbir ne aștepta aburind pentru a definitiva ritualul de relaxare. Am stat așa, tăcute și am observat prin geamurile imense dansul frunzelor care se scuturau din copaci la fiecare adiere de vânt. Păcat, însă, că s-a terminat așa de repede. Am fi rămas acolo toată ziua.

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.