profunde

RITUAL DE ÎMPERECHERE

Axiomă: Bărbaţii frumoşi fac mult mai mult sex decât femeile frumoase. Scurt şi fără a necesita o demonstraţie savantă. E clar, pur şi simplu! Mă refer aici în ambele cazuri la persoane neimplicate în nicio relaţie oficială.

De ce, ar trebui să fie totuşi o întrebare firească? Pentru că femeile au „prinţipii”? Mă îndoiesc. Pentru că sunt mult mai multe femei frumoase decât bărbaţi frumoşi? E relativ. Cred că pur şi simplu pentru că sunt mult mai multe femei decât bărbaţi, punct. Am tot ieşit în ultima vreme. Ce-i drept, locurile mele de ieşeală sunt cam aceleaşi şi, inevitabil, lumea e cam tot aia. Şi peste tot sunt multe femei. E suficient să stai jumate de oră lângă intrare pentru a vedea cum pâlcuri-pâlcuri de gagici intră, dau turul pentru a scana opţiunile şi se retrag resemnate într-un colţ, agăţate, eventual, de vreun pahar care să le facă să creadă mai abitir că acea „girls night out” este exact ceea ce îşi doreau în acel moment.

Poate mă înşel eu, dar atunci când o mână de fete pleacă să se distreze la club, acolo unde muzica mult prea zgomotoasă le împiedică să îşi desfăşoare ritualul de bârfă/ conversaţie aferent, distracţia înseamnă agăţat. Îşi pun toculeţele, fustiţele şi rujuleţul şi pleacă la vânătoare. Poate de data asta se leagă ceva. Fie şi pentru o noapte sau fie şi pentru un simplu flirt. Pentru a le hrăni orgoliul de dive în devenire. Pentru că oricum dumnealui ştie că are balta peşte şi în seara următoare lasă locul altei norocoase să-i facă ochi dulci.

Adesea vezi câte „un norocos” însoţit de domnişoara din dotare, care, la rândul ei, a adunat gaşca de fete să le scoată gentlemanul în oraş. Dar spuneţi-mi voi mie de câte ori aţi văzut gagica venită cu iubitul şi cu prietenii acestuia? Deci unde sunt bărbaţii mişto? Mai scapă câte unul în mulţime şi hienele se năpustesc pe el, se devorează reciproc pentru a capta atenţia victimei. Cine zicea că bărbaţii sunt cei care agaţă femeile? Hmmm… probabil că în altă epocă. Deci mai trebuie demonstrată axioma? Poate doar înţeleasă, pentru că asta este ceea ce merită dezbătut: de unde această disproporţie majoră?

1 Comment

  • Si eu vad ce de femei, la prima ora a diminetii, se urca pe tocuri de 12, cu fustite …mi se par agresive. Sa fiu barbat, m-as simti usor dezorientat. Si ca femeie, si tin la apartia mea, in general, ma intreb – ce de bani iti trebuie sa arati zilnic asa? Cred ca barbatii se ascund. Sa nu vb. de aceia ascunsi in saloanele de frumusete. Astept un post de-al tau despre barbatii pensati. Ce-au astia lipsa de se penseaza mai mult decat femeile ? Ce-i indeamna sa se penseze? Mi se par dezgustatori.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.