niuzuri

PREVYOU

De la o vreme, unul din cei mai buni prieteni ai mei era complet absent, apatic şi stresat. Şi asta pentru că muncea masiv la finalizarea aplicaţiei pe care a creat-o. Mi-a povestit la începuturile ei despre ea, mi-a cerut părerea şi am considerat că în lumea asta obsedată de networking, este ceva chiar util. De 2-3 zile aplicaţia a ieşit pe piaţă şi, deşi acum începe agitaţia cu promovarea, sper ca Mr să se mai fi calmat.

Dar să vă povestesc despre Prevyou ca să înţelegeţi ce se întâmplă. Eşti la o cafenea, să zicem. Lume multă împrejur. Şi tare ai vrea să ştii cine sunt, ce aveţi în comun şi, dacă îţi place careva, să afli dacă este single au ba.  Prevyou îţi arată profilele lor de facebook, prietenii în comun şi poţi intra în vorbă pe chat sau direct în persoană. Partea bună este că ai control total asupra persoanelor care te pot vedea şi că decizi cât de abordabil vrei să fii. Tot prin Prevyou poţi vedea în timp real care sunt locurile tari din oraş şi câţi prieteni sunt acolo. E un fel de facebook la purtător care îţi arată cine e pe lângă tine, sau un WhatsApp cu profile de facebook şi hartă în timp real.

Detalii despre aplicaţie găsiţi aici. Iar pe ea o găsiţi în Android Market. Varianta pentru Apple este în curs de finalizare şi va fi gata în câteva zile.

Curious? Dare!

 

2 Comments

  • Când toată lumea va avea instalată aplicaţia asta, eu voi putea deveni în sfârşit invizibil. :) Fie şi numai socialmente.

  • As fi foarte bucuros sa aiba vreun guy nextdoor din Romania succes cu chestii din astea si sa devina milionar (fara sa pozeze dupa in mare „om de afaceri” si sa-mi spuna la tv si ziare cum sa-mi traiesc viata) dar sunt oarecum sceptic pentru ca exista Latitude si nu are foarte mare succes desi se baga miliarde in el. Intimitatea e mult mai importanta decat socializare. Inca. Si si daca ar avea Latitude sau altele ca el succes, nu stiu cum ar intra Prevyou in batalia pentru bani. Nu comentez despre nume :)

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.