decadenţa gustului

CONCURS! MARE CONCURS HEIDI!

E pe bune! Chiar e un concurs. Unul foarte dulce. Zilele trecute am primit ce vedeţi în imagine: este propria mea ciocolată brand-uită cu numele meu!

Bine, asta e doar o invitaţie care arată ca o ciocolată. Dar şi the real thing va apărea marţi. De aia vă şi povestesc în avans despre viitoarea mea ciocolată. Pentru că poate să existe şi viitoarea voastră ciocolată. De aici şi titlul postului: urmează un concurs al naibii de bun.

Marţi, 27 septembrie, la ora 11 are loc inaugurarea magazinului Choco World la fabrica Heidi. Aici poţi să vii să îţi faci propria ciocolată, cu toate ingredientele care îţi tună ţie. În primă fază vor putea face chestia asta doar invitaţii, dar în foarte scurt timp procedeul va fi deschis şi pentru public, contra unui cost, evident. Este un concept unic la noi în ţară şi mi se pare extrem de amuzant. Mai ales mie, pe care mă ştiţi cu bucătăreala.

Dar să vă spun şi despre concurs: am dreptul să iau cu mine la acest eveniment pe cineva care merită să îşi creeze propria ciocolată, fiind printre primii profani (în ale cofetărelii) care vor face aşa ceva la noi în ţară. Pentru asta lansez concursul care se va încheia luni, 26 septembrie, la ora 18:30, iar câştigătorul va fi anunţat prin mail ora şi locul întâlnirii. Tot ce trebuie să faceţi este să îmi lăsaţi un comentariu aici cu ingredientele personalităţii voastre: cum ar fi portretul vostru dacă aţi fi constituiţi din ingrediente culinare. Uite, spre exemplu, pentru mine sigur ar trebui bifate ardeiul iute, ceva dulce cum e ciocolata, poate ceva pufos cum sunt marshmallows şi ceva dur precum migdalele. Cel mai inspirat răspuns va fi desemnat câştigător de un juriu obiectiv format din mine şi reprezentantul firmei de PR, Wunderman.

Poftă dulce!

PS: Răspunsurile date pe facebook nu se iau în considerare, ci numai cele lăsate sub formă de comentariu aici, pe blog.

UPDATE: Poate nu m-am făcut înţeleasă… Ceea ce trebuie să spuneţi voi este care sunt ingredientele personalităţii voastre, în niciun caz cum aţi vrea să arate ciocolata creată de voi. Asta aşa, că am văzut că aţi lăsat comentarii care nu au cum să intre în concurs pentru că nu respectă tema…

8 Comments

  • A fost interesantă varianta cu ardei iute, din păcate nu am mai văzut-o prin magazine. La fel cum nu se mai găsesc nici ciocolate popping de la concurenţi.

    Dar dacă ar fi să aleg, aş alege să-mi fac ciocolată popping, să simt cum îmi pocnesc creierii. :))

    PS: n-ai somn la ora asta? :D

  • Cred ca mi-ar place o ciocolata dubla, care sa simbolizeze dualitatea naturii umane. Ca baza ciocolata neagra amaruie cu o urma de menta, care sa imi ramana ca o amintire a gustului. Si o parte de ciocolata alba cu scortisoara. Iar pe deasupra jumatati de alune de padure, scufundate un pic in ciocolata.

  • La mine e simplu, ciocolata ma reprezinta pentru ca imi place foarte mult iar ce mi-ar place mie sa creez e exact pe sufletul meu :). Ciocolata neagra pentru ca sunt tacut si intunecat, menta pentru mister. Ciocolata alba pentru ca uneori sunt dragut si simpatic, scortisoara pentru ca uneori e dulce si alteori poate fi picanta.
    Iar alunele de padure sunt defectele mele peste care trebuie sa treaca cine imi sta in preajma.

  • hmmm … ce ingrediente ma reprezinta? pai as zice sarea (pentru ca mi se pare groaznic sa fii „nesarat”), bezeaua (just because I love it :)))), ciocolata neagra (pentru momentele in care doar eu ma inteleg) si sampania (pentru partea „spumoasa” si distractiva a personalitatii mele).

  • Salutam initiativa!
    eu asi merge pe ciocolata cu mult lapte :), cateva fragmente de ardei iute, putina menta si un praf de scortisoara..si ar mai merge ca la final sa putem nota la ingrediente ca „poate sa contina urme de migdale” :)
    ..cel mai probabil asi merge si pe o forma atipica :)


  • pai trebuia sa fie o explicatie pentru faptul ca toti marii bucatari sunt la genul masculin, femeile nu au habar de poezie, simt artistic in materie culinara

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookie-uri si continuarea sesiunii pe acest site implica acordul tau. Detalii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close