Ieri am scris articolul de sex despre care vorbeam. Deci am fost prinsă toată ziua la birou. Aşa că nu am apucat să scriu despre seara de marţi când am alergat de la un eveniment la altul. În prima fază m-am dus la Turabo pe lac pentru un eveniment la care erau parteneri băieţii de la Zen Sushi. Acolo am stat puţin, m-am enervat şi am plecat la ce-a de-a doua parte a serii care se anunţa mult mai plăcută. Motivul pentru care m-am enervat la Turabo este că, la fel ca toate celelalte chestii în România, e făcut cu curul, un loc unde încape multă lume, dar care are infrastructură zero. Era o petrecere corporatistă la care a venit enorm de multă lume. Cu maşinile! Maşini care trebuiau parcate undeva. Mai mult, fie ele maşini personale sau taxiuri, trebuiau să ajungă într-un fel la locul faptei. Ori, pentru cine nu ştie zona, strada Olteţului este o uliţă desfundată din zona de case din Tei, străduţă pe care cu greu încap două maşini pe aceeaşi porţiune, atunci când nu sunt altele parcate pe margine. Evenimentul era anunţat pentru 7:30 şi când am plecat eu la 8:10 mi-a luat un sfert de oră să ajung din parcare în Barbu Văcărescu, iar coada de maşini care încerca să intre la Turabo era de pe la Billa formată.
Dar după ce am trecut de ambuteiaj am ajuns repede la restaurantul Grandeur de la etajul 13 de pe Strada Buzeşti, cred numărul 55. Aici deja m-am relaxat. Era o cină restrânsă cu câţiva jurnalişti şi Mihaela de la Wunderman. Restaurant de fiţe, redeschis după un facelift. Atmosferă discretă, elegantă, scaune confortabile. Meniu cu preţuri pe măsură şi doar câteva preparate în fiecare categorie, aşa cum se cere la un restaurant de clasă. Mâncarea a fost bună şi porţiile acceptabile, nu ridicol de mici, la care mai mult e stropită farfuria, aşa cum se practică la restaurantele franţuzeşti de top. Am auzit că ar fi şi locul preferat al vedetelor (oare de ce nu mă miră?!). La masa de lângă noi erau Loredana şi soţul Boncea cu nişte străini, iar Loredana arăta surprinzător de bine.


fitze fine…pour les connaisseurs…vrajeli scumpe…viata tata…aleg gratarul langa o apa oricand.