nervozări

MISSerupe

Se zice că România e plină de femei frumoase. Chiar plină, nu aş zice, dar sunt o grămadă de femei mişto în ţara asta. Eh, şi în condiţiile astea, de fiecare dată când e câte un concurs de miss, sunt înscrise toate banalele, ca să nu zic toate urâtele. Şi, cum altfel, evident câştigătoarea este o tipă oarecare, insipidă, incoloră şi comună. Şi ne mai mirăm de ce niciodată nu ne alegem cu un premiu internaţional adus de fetele trimise la concursuri de anvergură în străinătate. De aia, pentru că, la fel ca în multe alte situaţii autohtone, nu ştim să ne vindem marfa şi o lăsăm să se strice în depozite.

5 Comments

  • stii ce mijto> romancele sunt bune/bune, poate cele mai frumoase europence, dar si din haine sar cel mai rpd dintre europence. ceea ce din fericire e mijot, pt mine ca barbat :)

  • Buna Andra, am fost cu ani in urma un follower al FHM.ro. PAm incercat sa gasesc subiecte interesante pe care le-am postat pe forum. problema se pune iar si iar in formatorii de opinie. "Fetele frumoase romance nu stiu sa-si vanda marfa; Cum nu stau in RO am o perspectiva putin diferita de cum se vad romancele si ce pot sa-ti spun este ca romancele noastre – desi unele frumoase – nu au deloc cultura oncrederii in sine! Si tu , sunt sigur, ai observat asta mai evident prin paginile FHM ului, prin pozele primite la redactie si in plus prin mediile in care te invarti. Ma poti contrazice?

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.