nervozări niuzuri

ENERVĂRI PASCALE

Jurnalul Naţional de azi publică un articol intitulat aşişderea, în care face o listă a chestiilor stresante din perioada asta. Subscriu la multe şi vă arăt varianta prescurtată.
+ Mesajele cretinoide cu „lunina sfântă”, aceleaşi ca în fiecare an, total impersonale şi nepotrivite pentru zilele noastre.
+ Cumpărătorii care s-au dat ieri prin hipermarketuri deşi vremea cerea să te dai prin Herăstrău, asta după ce înainte de Paşti au petrecut ore în şir la cozile aceloraşi hipermarketuri.
+ Cică multe bancomate au rămas fără bani. Asta mă enervează şi pe mine, mai ales când tre’ să baţi jumate de oraş după un alt bancomat al băncii de care aparţii, că nu îţi vine să dai comisioanele aberante care sunt percepute la retreagerea de numerar din ATM-ul altei bănci.
+ Se pare că Vanghelie a făcut foc de artificii în noaptea de înviere şi nu s-a mai auzit slujba. Asta, sincer, mă lasă rece.
+ Au făcut maneliştii spectacol în Piaţa Constituţiei în ziua de Paşti? Să fie la ei. Nici asta nu mă interesează.
+ Cică s-ar fi împăcat purcica Roman cu baletistul Păsat. Vai ce interesant!
+ Altă enervare pascală pe care o menţionează cotidianul e cu lumina care a fost dată la diferite ore. Şi asta mă lasă rece.
+ Faza cu Ţiriac şi Marineasca mă enrvează şi pe mine. Şi nu atât tam-tam-ul din jurul lor, ci femeia aia lipistă de sare şi piper în sine. De Boby Păunescu, nu mă plâng, dar ce dracu’ a căutat Chivu şi ce are de gând Ion Ion cu această mare creatoare de modă?
+ Filmele despre Isus. De când mă ştiu, mai bine zis de la televiziunea liberă încoace, an de an aceleaşi filme despre răstignire. Ok. Am priceput ideea!
+ Reportajele despre oamenii plecaţi la munte/ mare/ nisipurile de aur, reportaje din categoria celor care iarna sunt în fiecare weekend despre aglomeraţia de pe drumurile de munte, vara de pe autostrada soarelui şi de sarbatori despre stragnerii care vin şi pleaca de acasă.
+ Ştirile repetate despre partida Steaua-Dinamo. Mă enervează că răsucesc cuţitul în rană.
+ Mai e un paragraf despre nu-ş-ce ţărani care circulă cu 10 km/h pe şosele. Nu mă bag.
+ Jurnalul se mai ia şi de „tehnologia informatizată, pentru că a făcut să dispară din frumuseţea Sărbătorilor de Paşti de altă dată”. Bull-shit!
+ Cei care după câteva zile de orbecăit pe cine ştie pe unde se întorc în capitală şi recontribuie la traficul „minunat” bucureştean. Ce frumos era sâmbătă prin oraş…
+ Plus câteva enervări despre Băsescu. No comment.

1 Comment

  • Eu-s happy ca n-am primit nicio urare (cred ca-i primul an, de cand ma chinui eu sa ajung aici) si nici nu s-a mai pus probleme de masa cu X sau Y sau orice altceva… Finally…

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.