niuzuri

NIUZ DE LIBERTATE

Citeam azi ziarul de mare angajament, Libertatea. Adică răsfoiam pentru că sunt foarte frumoase pozele. :) Dar, de data asta, câteva ştiri de-a dreptul hilare mi-au atras atenţia.

Să o luăm cu prima pagină. Ştire mare despre „Zâna surprizelor” care cică ar fi în pericol. Se pare că un oarecare Marian din Câmpulung Muscel, printre altele posesorul unei schizofrenii paranoide, care a devenit vedetă locală când şi-a anunţat sus şi tare pasiunea pentru „cea mai frumoasă, cea mai minunată făptură”, a dispărut de acasă. Poliţia nu ştie pe unde să-i dea de urmă. Aşa că presa speculează că zâna ar fi în pericol. Sublima doamnă Marin, şi Bănică pentru moment, nu vrea să comenteze subiectul. Andreiuţa, eu zic să te duci şi să te relaxezi un pic prin Bali sau Bora-Bora până îl găsesc pe fanul tău, pentru că nu am vrea ca „Stupize-Stupize” să rămână fără omul-emisiune.
Vreo două pagini mai în colo citesc despre taxa pe care Berceanu, zis şi ministru al transporturilor, o propune pentru autostrăzi. 5 euro la suta de km. Într-o ţară în care salariul minim pe economie este puţin peste 100 de euro. Pe autostrăzile din Monte Carlo, dau aşa, un umil exemplu, dintr-o locaţie unde te joci cu banii, taxa e de 2,5 euro. Dar acum ce mai contează?
Ultima pagină a ziarului este chiar un regal de ştiri tari. Cică una şi-a faultat colega de paraşutare pentru că era paraşută. Să mă exprim mai coerent: o paraşutistă (a se citit sportiva care practică sportul respectiv), i-a sabotat paraşuta alteia pentru că şi-o trăgea cu gagiul primei. Continui cu ştirea despre puii şocaţi care s-au speriat de un ţipăt şi au dat ortul popii. Oare carnea ăstora e comestibilă sau şocul post-traumatic se transmite şi la om? Ca să nu mai vorbesc despre tâmpitul care se chinuie să găsească un loc de unde să arunce oamenilor 75000 de euro după ce primăria a refuzat să-i fie gazdă. Şi, ca să închei apoteotic, ştirea despre iguana cu penisul în permanentă erecţie e cea mai tare. Şi nu titlul e cel care atrage atenţia, ci conţinutul unde aflăm că specia respectivă este posesoarea a două scule. Tare! Hai că fug pe net să caut ceva porneturi zoofilice cu igoana respectivă că pun pariu că băieţii cunoscători s-au gândit şi la asta.

2 Comments

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.