niuzuri

TOAMNA SCHIMBĂRII

Nu îmi plac schimbările majore, în schimb le ador pe cele minore. Totuși, în ultima vreme simțeam nevoia unei schimbări mai mari. Nu, încă nu sunt pregătită să îmi schimb culoarea părului, iar schimbările majore pe care mi le doresc, nu se rezolvă așa cu una-cu două. Nici schimbarea despre care vă povestesc acum, și pe care o vedeți as we speak, nu s-a produs imediat.

Toată vara am căutat variante care să dea o față nouă blogului meu. Și oricât de mult îmi place culoarea verde, simțeam nevoia unei fețe aerisite, albe, curate. Voiam să respir. Am nevoie de aer proaspăt. Și chiar dacă prospețimea vine din verde, de data asta am vrut să schimb și gama cromatică ce îmbracă postările mele. După ce alesesem deja tema, am dat peste articolul ăsta despre culorile brand-urilor și mi s-a părut interesant. Da, îmi place să fiu creativă, vreau să fiu tot mai creativă, așa că movul (plus că vorba aia, cu un pic de mov…) e alegerea perfectă. Plus că, din tradiția populară, movul este culoarea înțelepciunii. Dar și a clarviziunii… O da, asta da schimbare, să devin clarvăzătoare!… Hihihi!

Una peste alta, sunt foarte încântată de noua mea „casă” și sper că o să vă obișnuiți și voi cu ea repede. Iar pentru amenajare trecuie să-i mulțumesc neapărat și lui Eddie.

PS: Un mic amănunt lipsește – poza din pagina despre mine. Și asta pentru că nu mă pot decide. Am una care îmi place tare, dar e un pic cam porno. :D Și în rest, sunt mai multe simpatice… dar cred că îmi trebuie o nouă ședință foto. Vreun doritor? ;)

Foto: Silviu Săndulescu

3 Comments

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.