Săptămâna trecută am ajuns la un brunch la Lente pentru că serbau 10 ani de când a apărut prima cafenea. Cu această ocazie am aflat că și la ei, la fel ca în alte câteva locații din București, se servește mic dejunul toată ziua. Asta înseamnă că poți comanda ouă jumări sau pâine cu unt și gem la orice oră ai chef. Ceea ce am și făcut, de altfel.
Săptămâna trecută a fost una plină, așa că am decis să iau mic dejunul în loc de ceaiul de la ora cinci. Știu că sună poate un pic ciudat (dar doar un pic!), dar eu mi-am dat întâlnire cu Adriana la ora 17:00 pentru un mic dejun relaxat pe terasa de la Lente Arcului (pentru că mai este și un Lente pe Dionisie Lupu).
Până să ajungeți la filmulețul de la mic dejunul meu întârziat, vă las cu câteva poze de la brunc-ul organizat de ei.
Cât despre povestea din acest filmuleț, este mai curând o mică sesiune informativă despre uleiul de măsline, ingredient prezent în salata cu vită pe care mi-am comandat-o la Lente.