Concursul despre care vă spuneam a luat sfârşit luni seară pentru că marţi dimineaţă aveam programată o întâlnire foarte dulce la atunci inauguratul magazin Heidi Choco World. Aşadar, după cum se vede, am fost un minicofetar pentru câteva minute şi mi-am creat propria reţetă de ciocolată. Cu care, fără nicio urmă de modestie, i-am dat pe toţi pe spate: ciocolată neagră cu chilli, sare de Hymalaia, zmeură şi merşor (cunoscut în cultura urbană mai mult sub denumirea de cranberry). Am mixat, am cântărit, am zdruncinat şi am dat la rece. În câteva minute a ieşit minunăţia…
Concept-store-ul Heidi ChocoWorld este în comuna Pantelimon, pe drumul vechi spre mare, în curetea fabricii Heidi. Aici, în afară de laboratorul în care îţi poţi prepara singur ciocolata după bunul tău plac, mai găseşti şi cea mai variată gamă de ciocolate Heidi şi tot felul de oferte promoţionale. Vă spune sincer, e un mini-paradis. Şi este un loc minunat în care să vii să creezi cadouri foarte inspirate şi personalizate. Iar pentru cei care nu au chef să-şi bage degetele printre ingrediente, procedeul se poate face foarte simplu din faţa tastaturii, intrând pe siteul Heidi şi creându-ţi ciocolata care apoi urmează să îţi fie adusă prin curier unde vrei tu. Din păcate, nu ne-au zis nici care e siteul special de creat ciocolata şi nici care e costul, dar când voi afla, vă voi spune şi vouă.
Cu Monica, fericita câştigătoare a concursului pe care l-am lansat pe blog.
foto: Wunderman
ce idee buna au avut ! cine nu ar vrea sa vada asa ceva ?
[…] trecute a fost cu siguranta inaugurarea magazinului Heidi Chocoworld. Raluca Popa, Dan Dragomir si Andra Ilias au fost acolo si au avut ocazia sa-si creeze cate o ciocolata pe gustul […]
[…] se pare). Asta am aflat azi când am fost la un seminar de încropit ciocolată personalizată. Mai fusesem în magazinul fabricii, acolo unde au un spaţiu pentru seminarii şi creat ciocolată semi-artizanală, în urmă cu doi […]