celuloză

ACASĂ LA JAMIE

Parcă v-am mai spus că sunt fan Jamie Oliver. Îmi place că e simpatic şi că face totul atât de natural. Nu îşi dă silinţa precum alţi bucătari de la tv. Le face pur şi simplu. Iar reţetele lui sunt foarte practice. Au acel „touch” interesant, fiind în acelaşi timp foarte facile. Am toate cărţile lui apărute în România, plus două mai vechi luate din Anglia, pe care le văd acum editate în fascicule cu ziarul Jurnalul Naţional. Cea mai recentă achiziţie este aceasta, o carte cu reţete pe categorii, în funcţie de alimentul dominant. Mi-am selectat deja multele preparate pe care vreau să le încerc şi o să profit de statul acasă în perioada următoare pentru a le pune în scenă, ca să zic aşa. Aş vrea ca în vacanţa ce vine să gătesc, să scriu şi să mă văd cu prietenii. Mi-ar plăcea chiar să organizez o petrecere de Revelion, dar casa mea e mult prea nepotrivită pentru o astfel de acţiune. :(

1 Comment

  • si eu am incercat citeva dintre retetele lui, una mi-a iesit, alta m-a enervat ca era cu ingrediente muult prea exotice pentur magazinele de pe la noi, iar la alta, cu piersici coapte pe gratar, mi s-au parut piersicile cam amarui. daca suporti 6 copii in mega-actiune, hai la mine acasa la revelion, am comandat un catering interesant ca meniu :)))

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.