profunde

FEMME FATALE VS GEEK

Femme fatale şi geek sunt două categorii personale care teoretic nu prea au ce căuta în aceeaşi propoziţie, mai ales dacă legătura dintre ele este de natură amoroasă… Dar să te ferească sfântul, geek-ule, să i se pună pata unei femme fatale pe tine!…

Şi, avertizarea de mai sus, e de bine. Doar că, majoritatea bărbaţilor din această categorie, o ia la sănătoasa mai ceva ca Usain Bolt atunci când o femeie frumoasă, sigură pe sine şi seducătoare îşi aruncă ocheadele asupra lor. Ceea ce este cel puţin ciudat. Păi un bărbat obişnuit, nici prea cuceritor, dar nici prea prins în meandrele biţilor (ca să generalizăm), s-ar lăuda din vârf de deal cu femeia care a pus ochii pe el. Pentru că o femme fatale, în ciuda reputaţieie pe care i-au construit-o cei care nu ajung la struguri, chiar poate fi mind blowing, un motiv de mândrie, o experienţă de poveastit nepoţilor, o achiziţie. Însă bărbaţii se sperie de astfel de lucruri în loc să le savureze. Şi mai ales cei din categoria din titlu. Da, ok, ai nevoie de un manual de instrucţiuni de utilizare, nu prea ştii cum să o iei, ce să-i faci, dar de ce nu ai lăsa-o pe ea să apese butoanele?

Evident că sunt şanse mari să ţi-o iei. Femeile „prădătoare” au mofturi, au pofte şi poţi oricând să devii istorie după ce şi-au făcut damblaua. Dar, să nu uităm că acelaşi lucru se poate întâmpla, chiar şi dacă într-o măsură mai mică, cu orice femeie. Şi cu orice bărbat. Oricine poate să plece şi să te lase cu curu-n baltă. Femme fatale poate să plece mai repede. Ok. Dar de ce să ratezi şansa unei experienţe frumoase, poate chiar furtunoase de teama drobului care e posibil să cadă? Ştiu că răspunsul e teama, laşitatea, dorinţa de a nu te complica. Ceea ce nu înţeleg este de ce să dai curs unor astfel de trăiri. Dar, atenţie, aici mă refer strict la combinaţii în care şi lui îi place de ea, doar că îi e frică să se apropie. Sau să se lase apropiat.

Scriind rândurile astea, mi-a mai venit o idee de posibilă sursă de temere din partea geeks-ilor: ei bine, nu, dragilor, nu sunt şanse să deveniţi sclăvuleţii femeilor fatale. Sau, cel puţin nu mai mult decât alţi bărbaţi. Oricum, ideea e că atunci când unei cuceritoare din născare i se aprinde pofta de voi, nu e pentru a avea pe cineva care să-i ducă maşina la spălătorie. Când flirtează obraznic fără a duce povestea în ceva mai concret, atunci să pregătiţi măruntul pentru băiatul cu lustruitul… Dar cum să vă daţi voi seama de diferenţa de nuanţă, dacă nu vă lăsaţi libertatea de a dobândi experienţă?! Dacă ai 5 minute răbdare şi nu ţâşneşti din bloc-start, lăsând să vezi dacă doar dă frumos din gene sau dacă e dispusă să dea şi din picioare într-o mişcare de abducţie, atunci e posibil să te bucuri de văpaia pasională… cine are nevoie de maşină curtată?!

2 Comments

  • Ca un geek ce sunt n-am înțeles mai nimic din articolul ăsta. Nu văd de ce un bărbat ar refuza o femeie, cu câteva excepții gen e căsătorit, trebuie să se scoale a doua zi devreme sau trece printr-o perioadă în care n-are chef de femei.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.