chestii-trestii

CHEF DE DUCĂ

A venit primăvara (mă rog, teoretic) şi eu încep încet-încet să ies din hibernare (tot teoretic, că am sunt prea răcită ca să mă mobilizez). Oricum, sunt încântată că nu am avut o iarnă atât de mizerabilă şi friguroasă. Dar acum, că primăvara îşi mijeşte ochii de după copac, e cu atât mai bine! Aşa că m-a apucat cheful de ducă. Oriunde. Să văd locuri noi, să pozez imagini frumoase.

O prietenă îmi spunea vineri că în weekend se suie în maşină şi se duce just like that pana la Belgrad. Uite, asta ar fi o variantă bună de weekend. Că tot nu am fost niciodată. Sau prin ţară, că şi pe aici mai sunt frumuseţi de văzut. Ori mai la sud, la Veliko Târnovo. M-aş duce şi în Maramureş. De câţiva ani tot vreau să mă duc de Paşti în zona aia. La complet neglamourosul turism rural… Dar nici anul ăsta nu îmi iese pentru că tocmai ce mă voi întoarce din ţările calde cu trei zile înainte de Paşti.

Da, da, o să ziceţi, că peste o lună şi un pic tu pleci în vacanţă, nu te mai plânge că ai dor de ducă… Păi mai e o lună şi un pic! Iar eu, sinceră să fiu, mai tot timpul sunt cu dorul de ducă în buzunar. Numai că din când în când îl mai scot şi la lumină.

Şi cum următoarele două luni nu prea am cum să fug în weekend pe nicăieri, cred că o să mă rezum la plimbat prin oraş în după-amiezele de weekend leneşe. Pentru că m-am decis să îmi fac cont de Instagram nişat şi zonele vechi ale Bucureştiului sunt mină de aur pentru imaginile pe care vreau să le captez. Dar toate la timpul lor. O să vă povestesc despre Instagram atunci când va fi cazul.

Până atunci, uraţi-mi vreme frumoasă!

1 Comment

  • Daca ajungi in MM, nu rata Manastirea Barsana. Am fost anul trecut, bifat multe dar acolo … e ceva. Neaparat dupa luna mai cand e mai cald si multe floricele :), aer parfumat si trilulilu.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.