trend

VRĂBIUŢĂ ALBĂ-N CIOC, SUBŢIRICĂ LA MIJLOC

Probabil că am trăit în vieţile trecute, ca femeie şi în perioadele în care se purtau corsete zilnic şi nu aveam nimic împotriva lor. Adică sigur nu am fost Coco Chanel care detesta aceste piese vestimentare. Şi asta pentru că îmi plac mult prea mult acum. E posibil ca atunci când le porţi în fiecare zi, pe sub haine, să nu fie tocmai plăcut. Însă ca piese vestimentare de sine stătătoare, mi se par geniale, extrem de sexy, deşi sunt conştientă că pentru unii ar putea fi moartea pasiunii, până stau să desfacă toate pănglicuţele… Dar felul cum strâng frumos talia şi pun în valoare sânii, cum sunt create din mătăsuri şi dantele cu tot felul de funde, îmi place foarte mult. Sunt superbe în spectacol, sunt provocatoare şi denotă încredere în sine atunci când le porţi în cadrul unei ţinute de seară, sunt sexy când le porţi ca şi costumaţie de budoar. Asta nu înseamnă, evident, că orice se găseşte sub denumirea de corst îmi place. Şi pantofii cu toc înalt îmi plac, dar asta nu înseamnă că mi-aş cumpăra orice pereche.

Sunt tare curioasă, însă, ce părere au bărbaţii despre această piesă vestimentară care le pune răbdarea la încercare.

Şi nu întâmplător am ales o poză cu Dita, cea mai celebră promotare a corsetului în zilele noastre, care, deşi provenită dintr-o stripteuză oarecare, are foarte mult bun gust şi un corp perfect proporţionat pentru corsete.

3 Comments

  • Da, si eu cred ca orice accesoriu care pune in valoare sanii aduce un plus in ochii majoritatii barbatilor.
    E in sfarsit un subiect pe care il putem oarecum generaliza, pentru ca e greu de crezut ca sunt barbati care nu sunt atrasi de un decolteu generos.
    Eu unul recunosc ca am o slabiciune pentru aceasta “piesa vestimentara”, dar numai atunci cand e asezata pe un bust pe masura.

  • eu aleg un spate gol si un abdomen ferm.
    corsetul e naspa, dar ciorapii aia imi plac.
    dita e faina si ea.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.