nervozări

INVESTIŢII PE TIMP DE CRIZĂ

De câteva zile e invazie de ţânţari la mine în cartier. Nu ştiu dacă în tot Bucureştiul sau doar în Drumul Taberei, dar este îngrozitor. Ca să nu mai vorbesc de invazia de gândaci! Cred că primăria, a profitat de criză, şi nu a mai alocat buget pentru maşinuţele alea care împrăştiau insecticid, în special împotriva ţânţarilor. Pentru că, probabil, banii s-au dus pe nişte cheltuieli mult mai importante şi de efect, cum ar fi puţele semierecte galbene dintre sensuri, picturile de pe asfalt şi covoraşele astea de cauciuc galben prins în asfalt, pe trotuar, în dreptul trecerilor de pietoni. Dacă primele sunt aşa, ca să îi sperie pe şoferi să mai întoarcă pe dubla linie continuă (am impresia că cei care s-au gândit la ele, în afară de profitul evident, nu au făcut cunoştinţă cu şoferii neînfircaţi bucureşteni), tablouaşele de pe trotuar au mesaje educative (cu cine dracului să mai faci educaţie acum?!), zău dacă am înţeles rostul bucăţilor buburuţate de cauciuc din dreptul trecerilor de pietoni. Nici măcar nu sunt reflectuorizante ca să zici că semnalează mai bine zebra noaptea.
Deci, aştept cu interes să îmi spună cineva care e rostul acestor idioţenii. Rostul de faţadă, evident, pentru că pe cel adevărat îl ştim cu toţii.

2 Comments

  • Tocmai am aflat ! Cica pentru nevazatori saracii ! Ca in Bucuresti nu prea sunt bagati in seama acesti oameni, ca in capitalele europene! Au inceput cu rampele pentru invalizi, acum cu aceste chestii, cum s-or numi ele !

  • da, aflasem si eu intre-timp. numai ca ce e interesant e ca sunt puse si in dreptul semafoarelor cu semnal sonor pt nevazatori…

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.