nervozări

CÂT DE PENIBIL?!

Este fascinant să te plimbi prin capitala lui Land of Choice. Ar putea fi un oraş frumos. E oraşul meu şi continui să descopăr străduţe cu clădiri minunate. Îmi plac şi unele bulevarde, iar când e soare şi copacii înverziţi, chiar îmi face plăcere să merg prin oraş. Dar mă mai şi opresc la semafoare şi văd astfel de afişe. Care dacă nu ar fi triste, ar fi cât se poate de amuzante!
AICI AR PUTEA FI RECLAMA UNEI FIRME PENTRU CARE EU, CUMPĂRĂTORUL, AM ACCEPTAT SĂ PLĂTESC, PRIN ACHIZIŢIA PRODUSELOR LOR, NU INUTILITATEA ASTA PENTRU CARE EU, CONTRIBUABILUL, NU AM ACCEPTAT SĂ PLĂTESC!
M-a distrat şi povestea asta mult trâmbiţată a unei zile care promovează consumul de alcool de către nişte masculi care nu se simt bărbaţi dacă nu beau bere… unde? În parcul copiilor! Cred că cel denumit pe vremuri Orăşelul Copiilor… Să promovăm râgâitul în masă încă din fragedă pruncie.

2 Comments

  • Mamicile catre baieti: tu pe o fata sa nu o atingi nici o floare. Sa promovam discriminarea pe baza de sexe din frageda pruncie.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.