niuzuri

FHM APRILIE

FHM Aprilie: multe chestii interesante. Începem cu pozele unei vecine sârboaice (nice positions!), continuăm cu ceva magie prelinsă dintre degetele lui David Blaine, aflăm despre omul din spatele legendei: CHE şi rămânem în aceeaşi zonă geografică: staţiunea sexului la liber, cu oricine, oriunde şi oricând, din Jamaica (costă vreo 1700 euro sejurul, deci cred că renunţ la Londra şi încep să economisesc; se oferă cineva să mă însoţească?), revenim pe pământ din Paradis şi vedem mizeria indiană, după care ne prăjim în soarele pictorialului de modă (unul din cele mai tari apărute în FHM) şi încheiem cu gândul la maşinile pe care nu o să le avem niciodată. E un număr care merită citit.

2 Comments

  • dak se ofera cineva sa te insoteasca poti foarte bine sa te duci la londra cum ti-ai propus. dak pleci singura pleaca in jamaica cik au negrotei sexu’………………… foarte negru :)) la liber.Andra nu ai precizat cand pleci.

  • Cred ca o fata ca Andra gaseste si talentele locale, e majora si vaccinata.
    Am vazut si coperte mai bune, poate o ia si asta pe urma Cosminei Pasarin. Dara de praf e destul de groasa in orice caz.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.