celuloid

DOCUMENTAR HOT

În practică, sunt fan al încălzirii globale. În teorie, însă, parese că nu-i chiar aşa de ok cu încălzirea asta, deşi, cum am zis-o de nenumărate ori, pentru mine când temperatura scade sub 20 de grade, e deja frig, aşa că mi-a plăcut la nebunie iarna trecută, în comparaţie cu vremea horror a acestei ierni. Una peste alta, ideea cu încălzirea nu e deloc ok pentru lume. Am văzut aseară un documentar foarte tare, An Inconveninet Truth, care îl avea în centru pe Al Gore şi campania sa de conştientizare a încălzirii globale. Nu ştiu cât de politic e filmul şi nici nu mă interesează. Ceea ce contează este că e bine făcut şi merită văzut. Iar politicianul american pare un tip foarte carismatic. Chiar mă întreb cum de l-a luat la voturi maimuţoiul ăla din tufiş.

6 Comments

  • Abia acum l-ai vazut? Tsk tsk… (Nu c-ar zice chestii noi, doar ca le zice bine.)
    Daca vrei unul la care chiar sa te uiti lung, try Zeitgeist. Nu c-ar fi adevarat cap-coada (n-ar fi vazut niciodata lumina zilei daca n-ar fi demontabil, but then again ei au gasit erori si-n Inconvenient Truth, ca sa ceara sa se puna disclaimer daca-i prezentat in scoli), but anyway.

  • postarea despre fundul tau tare inregistreaza in acest moment 13 comentarii. asta de aici, cu incalzirea globala, 1! hm, iata cum se face rating/trafic/audienta/brainstorming in romania

  • la incalzirea globala ne putem gandi si peste 3-4 ani dar fundul andrei nu va mai fi la fel de tare atunci.

  • Nu conteaza cine voteaza, conteaza cine numara ;). Una din putinele axiome care merge si in comunism si in capitalism.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.