chestii-trestii

DECLAR

Dragii mei,
Nefiind fan al cenaclurilor literare (pentru care îmi lipseşte oricum sensibilitatea şi profunzimea poetică) şi chinuită de nevoia de a scrie, am considerat că oferta tehnologică pe val, adică blogul, este varianta perfectă. Nu vreau nici să fac jurnalism online, nici să-mi fac reclamă şi nici să dobor recordul de vizitatori. Intră cine mă ştie, cui îi place şi cine probabil freacă menta toată ziua în faţa monitorului. Iar eu scriu despre ce simt şi vreau la momentul respectiv. Dacă scriu de futaiurile mele, deşi contrar a ceea ce ar cred unii, nu am făcut-o până acum, o fac pentru că au meritat menţionate sau pentru că aşa m-am trezit eu în ziua respectivă, cu chef de împărtăşiri pornografice. Dacă scriu despre cine ştie ce nenorocit care m-a enervat, este pentru că m-a scos din sărite. Dacă scriu despre vreo ştire, o fac pentru că m-a amuzat. Dacă scriu despre masculi care îmi plac, nu e pentru că am ieşit la agăţat, ci pentru că aşa am crezut de cuviinţă în momentul respectiv. Aşa că dragii mei, atunci când nu o să mai am cine să mă fută, o să postez un anunţ mare în care o să vă cer ajutorul. Până atunci, însă, nu am chef să mai citesc nici despre facefuck, nici despre agaţamente online, nici despre frustrările mele sexuale. Asta sunt şi luaţi-mă ca atare. Nu vă convine? Sunteţi la un click distanţă de a ieşi din pagină.

4 Comments

  • draga andra, inteleg ca, daca ti-ai postat tentativele scriitoricesti pe net, poti suporta si comentariile, e adevarat, de cele mai multe ori stupide. cat despre agatat, in ceea ce ma priveste, stai linistita. am cu totul alt target.

  • O persoana pe care inca o stimez mi-a spus cu mult timp in urma asa: cu cat ai fundul mai expus, cu atat vor fi mai multi dornici sa muste din el. Si avea mare dreptate!
    Peace!

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.