decadenţa gustului Diverse Video

REȚETE DE FĂCUT ÎN IZOLARE – PARTEA 4: LEGUME, LOBODĂ, NĂUT, PUI

pui crocant

Iată-mă, din nou, cu un calup de patru rețete simple, de făcut în izolare. Am încercat și de data aceasta să am un meniu variat, care să răspundă mai multor nevoi și care să stimuleze papilele cu gusturi din toată lumea.

Așadar, în videoul de astăzi, veți găsi legume verzi, făcute într-un mod asiatic, învăluite de aroma ghimbirului; o supă de lobodă ca la mama acasă (literalmente, făcută după rețeta maică-mii); o tocană de năut făcută ca în Maroc, dar și un pui crocant, gătit într-un mod mult mai sănătos decât puiul prăjit.

Iar aici găsiți setul anterior de rețete simple și rapide, pe care le puteți încerca în izolare, dar nu numai.

Content not available.
Please allow cookies by clicking Accept on the banner Continutul nu e accesabil.
Va rugam sa acceptati cookiurile prin accesarea butonului: Accespt din banner.;

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookie-uri si continuarea sesiunii pe acest site implica acordul tau. Detalii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close