celuloză chestii-trestii

LANSAREA CĂRȚII JOSEPH HADAD OMUL

carte

Acum o lună jumate ieșea din tipar cartea Joseph Hadad Omul, cea despre care v-am mai spus. Ceva mai târziu, mai exact pe 4 decembrie, aveam parte și de evenimentul de lansare, organizat împreună cu Editura Curtea Veche și Mega Image. Despre acesta vreau să vă povestesc acum în câteva cuvinte și multe imagini.

A fost o seară superbă, în care am fost înconjurată de prieteni dragi care au venit să afle cum s-a născut biografia la care am muncit aproape un an. Marius Motoaca, reprezentantul editurii, a moderat prezentarea noastră, iar chef Hadad a povestit cu entuziasm despre copilăria lui. Tot el a pregătit o tratație care a făcut deliciul publicului, sfânji, gogoșile marocane cu care el a crescut și a căror rețetă o găsiți și în carte. Mai mult de atât, m-am făcut și pe mine să fiu o divă la cratiță, mai precis la friteuză, și să prăjesc și eu câteva.

Ne-am simțit bine, am dat autografe, am râs, am mâncat gogoși și, evident, nu se putea altfel, am bătut prosecco.

De rochia mea s-a ocupat Alina Cernătescu, pe care am descoperit-o pe magazinul meu preferat online, Molecule F.

Vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați fost aproape fizic sau cu gândul, la acest eveniment important din viața mea!

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.