celuloză chestii-trestii

LANSAREA CĂRȚII JOSEPH HADAD OMUL

carte

Acum o lună jumate ieșea din tipar cartea Joseph Hadad Omul, cea despre care v-am mai spus. Ceva mai târziu, mai exact pe 4 decembrie, aveam parte și de evenimentul de lansare, organizat împreună cu Editura Curtea Veche și Mega Image. Despre acesta vreau să vă povestesc acum în câteva cuvinte și multe imagini.

A fost o seară superbă, în care am fost înconjurată de prieteni dragi care au venit să afle cum s-a născut biografia la care am muncit aproape un an. Marius Motoaca, reprezentantul editurii, a moderat prezentarea noastră, iar chef Hadad a povestit cu entuziasm despre copilăria lui. Tot el a pregătit o tratație care a făcut deliciul publicului, sfânji, gogoșile marocane cu care el a crescut și a căror rețetă o găsiți și în carte. Mai mult de atât, m-am făcut și pe mine să fiu o divă la cratiță, mai precis la friteuză, și să prăjesc și eu câteva.

Ne-am simțit bine, am dat autografe, am râs, am mâncat gogoși și, evident, nu se putea altfel, am bătut prosecco.

De rochia mea s-a ocupat Alina Cernătescu, pe care am descoperit-o pe magazinul meu preferat online, Molecule F.

Vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați fost aproape fizic sau cu gândul, la acest eveniment important din viața mea!

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookie-uri si continuarea sesiunii pe acest site implica acordul tau. Detalii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close