niuzuri

OCTOMBRIE PRIN ORAȘ

petrecere

Luna octombrie a fost plină de evenimente, dar mai puține culinare decât cele sociale pe la care am participat. Iar pe unul din cele culinare chiar l-am ratat, din păcate, dar și din fericire, pentru că la momentul respectiv îmi făceam de cap pe Coasta Amalfitană.

Cu mâncare

Luna culinară am început-o la Horeca School, la un workshop pentru bloggeri în care chef Cezar ne-a învățat cum să pregătim o supă de dovleac, un risotto cu creveți și o lava cake.

Chiar înainte să plec, când se lăsase frigul pe la noi, la Casa Doina a avut loc Must Party, un festival al mustului, cu berbecuț la proțap, mezeluri, fasole bătută și ceva grătare bune, dar și cu o grămadă de must.

Tot cu proțap, grătare și mâncare românească a fost și relansarea restaurantului Nostalgia la Parc din cadrul hotelului Ramada Parc.

Sfârșitul de lună a venit cu o activitate dulce și caritabilă, o sesiune de pregătit deserturi alături de alți bloggeri pentru campania Electrolux de Halloween care își propunea să le ducă dulciurile copiilor din cadrul orfelinatului Mia’s Children.

Gașca mea de food bloggers: Alina și Marius Dragne, Aleka Vlădăreanu și Aura Crăciun

Iar chiar înainte de finalul lunii, am fost pentru o degustare de spumante de la crama Villa Vinea în cadrul magazinului Comtesse du Barry.

Ceea ce am ratat luna asta a fost lansarea noii emisiuni a dragului meu Antonio Passarelli.

Și cu de toate

Ediția de octombrie a revistei Marie Claire este an de an dedicată pantofilor, așa că mi-am început luna cu evenimentul de lansare a acesteia.

Prima zi urâtă de toamnă a fost înfrumusețată pentru că am stat la căldură și palmieri, mai exact mi-am petrecut jumătate de zi la Sauna Fest din cadrul Therme București.

O nouă ediție de World of Instagram s-a suprapus oarecum cu petrecerea Cosmopolitan 20 de ani și cu petrecerea de toamnă Portobello, așa că a trebuit să fac scamatorii ca să ajung la toate trei, dar cumva mi-a ieșit. La Cosmo țineam tare mult să ajung pentru că am o legătură emoțională cu acestă revistă, fiind primul glossy pentru care am scris fix acum 20 de ani. De acolo am plecat la petrecerea Portobello la care îmi face mereu plăcere să fiu pentru că sunt muzică frumoasă și oameni frumoși.

Călare pe corner-ul Lidl de la World of Instagram

La începutul săptămânii de Halloween am fost invitată la preview dinner-ul lui Vlad pentru petrecerea the date. ce a avut loc pe 1 noiembrie, cină desfășurată la Le Chateau, acolo unde urma să se întâmple și petrecerea. Surpriza plăcută a fost mâncarea pregătită de chef Iulian Olaru.

Bu-hu-hu!

Morodan și-a făcut anul ăsta petrecerea milenialilor ceva mai târziu și a legat-o de tematica sfârșitului de octombrie.

Hai să-ți ghicesc, mânca-ți-aș, că io-s cu magia albă, d-aia bună!

Iar în seara următoare, chiar de Halloween am fost la petrecerea organizată de Andreea Pietroșel și Ama Ciutu în parteneriat cu asociației Accept, la Gayloween, unde am asistat și la un superb spectacol de shibari. Nu știți ce este? Nicio problemă, s-a inventat google!

Cum mă știți obedientă în ceea ce privește codurile vestimentare, m-am supus și m-am prezentat în latex la Gayloewwn. Așa a făcut și amica Andreea Roșianu.

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookie-uri si continuarea sesiunii pe acest site implica acordul tau. Detalii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close