Mic dejun în București Video

MIC DEJUN LA HOTEL ÎN BUCUREȘTI: SHERATON

Pentru cel de-al zecelea episod din seria mea de Mic dejun în București am zis să go big, așa că am ajuns la un mic dejun maaaare, la hotel Sheraton. 

Ca la orice hotel de 5 stele, mic dejunul este consistent și nu știi ce să îți alegi mai întâi și pentru că am pornit această serie cu gândul la plimbările mele prin lumea, am zis că n-ar strica să fiu puțin turist și la mine în oraș. De câte ori plecam de acasă îmi plăcea să am ritualul mic dejunului, erau momentele în care mâncam cel mai consistent de dimineață. Și mi-am dat seama că în România ideea de a mânca prima masă a zilei în oraș nu este prea populară. Așa am ajuns să caut să descopăr locurile pe care vi le prezint.

Am luat, deci, două bucăți prietene și am mers pentru mic dejun la hotel Sheraton pentru că da, acest lucru este foarte posibil. Nu trebuie să fii cazat acolo pentru a avea dileme de alegere pentru prima masă a zilei (să fie ceva lejer, sănătos, să fie omletă sau clătite înecate în sos de ciocolată?… sau poate toate!), la fel cum nu trebuie să stai într-un hotel pentru a avea parte și de celelate mese în restaurantele din incinta respectivă. Pentru că asta și vreau să le arăt românilor, ceva ce afară se întâmplă frecvent: cetățenii unui oraș trec adesea pragul hotelurilor locale pentru a mânca în restaurantele lor. Mai ales că de multe ori acestea sunt restaurnte faimoase, cu stele sau măcar cu chefi de renume. În acest sens am și început să scriu despre restaurantele de hotel pentru chilipepper.ro.

Dar să revin la masa mea îmbelșugată, la care am ales să povestesc despre originile bufetului suedez. Cum a apărut și cum a devenit așa faimos, aflați în filmulețul de mai jos pe care l-am făcut în restaurantul Avlon de la hotel Sheraton.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.