Mic dejun în București Video

MIC DEJUN ÎN BUCUREȘTI – BENEDICT

Benedict este poate cel mai nou bistro din București. Și am aflat despre el de la gașca de la wakeboarding. Mai precis de la Leon, master of disaster la iwake.ro.

Benedict este situat la parterul clădirii de birouri America House din Piața Victoriei și este deschis toată ziua, de la mic dejunul despre care veți vedea în video-ul de mai jos, la cocktail-urile de seară, trecând prin fresh-uri, patiserii bune sau pizza to go.

Numele localului vine de la ouăle Benedict, pe care mi le-am și comandat, de altfel. Povestea acestui mic dejun tot de sorginte americană o puteți găsi în episodul de azi. Ceea ce nu v-am spus, însă, este faptul că în meniu au și un burger garnisit cu un ou Benedict. De ăla nu a mai fost loc de data asta, dar uite un motiv ca să mă întorc.

Vorba lungă, sărăcia omului, zice proverbul, dar în ziua de azi vorba lungă, nu prea lungă, însă, înseamnă criteriu bun de SEO. Nu am ce să vă mai spun de data asta ca să ajung la cele 300 de cuvinte recomandate, așa că vă las cu mic dejunul meu la Benedict, cu poveștile și prietenii mei, Mihaela și Leon.

Leave a Comment