niuzuri

INTERVIU PENTRU VINUL.RO

Numărul acesta al revistei Vinul.ro vorbește despre mâncare, despre vin, d’oh!, și despre mine. :)

Păi să mă laud, zic. Eu, Andra Iliaș, food blogger (să zicem), pasionată de mâncare, încântată de vin și o bonne vivante povestesc despre plăcerile mele, despre ce gătesc, despre ce și unde mănânc și alte acareturi din astea.

Când Adriana, autoarea interviului, mi l-a propus, m-a rugat să îi dau și niște fotografii cu mine și cu vinul, și cum nu aveam așa ceva, am organizat special o ședință foto. Pentru ea, m-au ajutat Anne Ampawan, scumpa mea prietenă de la Kunnai și Casa Vitis, importator de vinuri bune, și Emil Kasa, fotograful care m-a surprins cu vinul în mână, pe care mi l-a recomandat prietena Tara Holtea. Da, mulți prieteni și și mai mulți pe care îi am în jurul meu și care cred în mine, se inspiră din rețetele mele (puține publicate, deocamdată) și mă însoțesc în expedițiile de cercetare a gusturilor din Capitală și de aiurea.

Acestea fiind zise, vă las cu interviul pentru vinul AICI, că mă grăbesc să îmi fac bagajul pentru o nouă călătorie spectaculoasă, gustoasă (sper!) și, din păcate, cam friguroasă.

Revin!

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.