niuzuri

THE DATE GOES CALIFORNICATION

The date goes Californication este petrecerea cu numărul 8. Dar 8 este doar un număr. Ce e mai important, însă, este că e prima petrecere a primăverii. Și vremea se anunță bună!

Dar să vă spun un pic de ce Californication.

Gargantua este unul din locurile în care merg cu plăcere, mai ales când e soare și veranda restaurantului e scăldată de lumină. De curând am auzit că s-a mai deschis un Gargantua, cel denumit Kiseleff sau KSLF, lângă Muzeul Țăranului Român, în locul fostului Colage, un local care mi se părea hidos rău. Partea de cafenea-club, nu cea de restaurant. Așa că am ieșit într-o seară la o friptură de vită acolo. Și mi-a plăcut tare mult cum arăta, ce au făcut cu spațiul, așa că le-am propus o petrecere acolo. M-am dus pe lumină și am stat un pic, m-am uitat împrejur și m-am lăsat purtată de energia locului, de imaginea lui. Iar primul gând care mi-a venit a fost California – ferestre mari, lemn, canapele din piele de vacă… toate sunt imagini pe care le-am regăsit în pictoriale realizate în vile californiene. Și atunci am realizat că tema noastră trebuie să fie Californication pentru că despre asta este vorba, despre viața frumoasă, despre temperaturile de primăvară similare cu cele din Santa Monica, despre relaxare și despre sex. Nu, nu suntem o petrecere de cuplat, nu suntem o petrecere de swingeri, dar nu despre asta e vorba în general? Ca în citatul ăla al lui Oscar Wilde care circulă pe net: „Everything in the world is about sex, except sex. Sex is about power.”

Revenind, însă, la The date goes Californication, trebuie să vă spun și detaliile despre party. În primul rând, dress code-ul de data asta este mult mai relaxat. De fapt, este un California relaxed style. În al doilea rând, vă așteptăm cu câte un cidru Somersby de persoană, în contul brățărilor. În al treilea rând, apropo de brățări, locul, pe cât de frumos este, pe atât de mic este, așa că numărul invitaților este limitat, deci grăbiți-vă cu brățările pentru că mergem și noi pe principiul primului venit. Prețul unei brățări de intrare este de 40 lei, achiziționată în avans, și 50 lei, dacă ți-o ridici de la intrare.

Pentru fotografiile astea de promovare am vrut să aducem puțin la București atmosfera din serialul omonim și l-am transformat pe colegul Vlad într-un Hank Moody ce conduce un Porsche acoperit pentru că, din păcate, briza oceanului nu bate până la noi în parc, unde am făcut pozele și unde, chiar dacă afară erau 16 grade, mormane de zăpadă încă mai zgâriau retina.

Acestea fiind zise, ne vedem sâmbătă seară, pe 4 martie, după ora 22:00, la Gargantua Kiseleff, pentru The date goes Californication. Toate detaliile evenimentului, serile în care ne întâlnim cu lumea pentru brățări și ce mai vreți să știți, să aflați, găsiți pe pagina evenimentului.

#californication  #thedate8

Foto: Sorin Stana

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.