niuzuri

PRIVENT SUMMER MISSION

Mai e puțin până se termină vara, dar mie îmi place să trag de ea cât pot de mult. Și se pare că și băieții de la Privent fac la fel. Pentru că vineri seară pun de o petrecere mare de vară: Privent Summer Mission.

Pe Ciprian și Mihai, doi din cei cinci băieți care formează echipa de DJ de la Privent, i-am cunoscut la petrecerea de ziua mea, unde au pus muzica. Tot atunci am aflat și de această mega-petrecere pe care o pregăteau pentru.

Povestea e în felul următor: cinci DJi, muzică bună, show de lumini, piscină și atmosferă. Partea tricky este că petrecerea va fi în Pitești, la cea mai renumită piscină din oraș, Magic Events Pool. Dar să fim serioși, Piteștiul este la o aruncătură de băț peste autostradă de București, deci merită să schimbați registrul de ieșeală, măcar pentru o seară. Așa că hai să facem o aroganță! Eu o să o fac.

Intrarea la petrecere este liberă, dar trebui să vă înregistrați pentru a primi brățările de acces. Așa că vă invit pe pagina evenimentului pentru a afla detalii și a suna pentru brățări, iar noi ne vedem la Pitești! ;)

Ce? Privent Summer Mission

Când? Vineri, 26 august, ora 20:00

Unde? Magic Events Pool, Pitești

 

Leave a Comment