profunde

CUM ARĂTĂM DUPĂ SEX

Azi, despre sex. Sau mai bine zis despre după sex.

Facts

Îmi spunea un tip la un moment dat cât îi place de iubita lui cum arată după sex, smotocită toată, în contradicție totală cu imaginea scoasă din țiplă pe care o afișează ea în mod normal.

Țin minte niște ședințe foto cu niște dudui de apar pe la televizor, pe care atunci când le-am văzut în studio, înainte ca maestrele în machiaj să le fixeze bine măștile de scenă pe față, aproape că nu le-am recunoscut. Deci diferența între realitate și imagine era colosală.

Buuuun.

Dar cum arătăm după sex?

Eu sunt o tipă destul de naturală, nici măcar de unghii nu am răbdare să mă duc să mi le pun. Nu știu cum ar fi viața mea dacă mi-aș pune extensii de păr, de gene, de unghii, plus toate celelalte artificii mai cu sânge și durere, cum ar fi dacă în fiecare zi aș consuma un sfert de tub de fond de ten și multă electricitate pentru placa ondulatoare… Probabil că mult mai complicată. Sau, cine știe, mai simplă, pentru că oricum nu aș avea altceva de făcut în viață.

Deci nu știu cum ar fi dacă aș apela la toate aceste artificii, dar eu mă gândesc la altceva. Cum arată fetele astea după o partidă de sex exemplară? Cum le stă părul, cu le stă fondul de ten și rujul? Și, mai ales, cum arată dimineața, în întreaga lor goliciune, nu ca cea de seară?

Când plec la baie satisfăcută și mă privesc în oglindă, dincolo de sclipirea din ochi, îmi observ rimelul întins, urmele slabului meu machiaj mânjite. Nu, nu îmi este rușine că m-a văzut și el așa, pentru că este rezultatul lui. Este sexy. Dar jumătate de față întinsă pe așternutul de mătase nu e tocmai sexy. Și presupunând că după tăvăleală domnițele au o urmă de conștiință și se duc să se demachieze, sunt tare curioasă de reacția celui care le vede pentru prima dată cu fața goală în razele dimineții ce se strecoară pe după draperia de catifea.

Și atunci mă întreb: de ce își dau unele femei atât de mult silința? Înțeleg accentuarea și mascarea unor trăsături, dar la sfârșitul zilei nu tot acolo ajung, fără nimic pe ele? Sau poate că bărbații care apreciază astfel de fețe de fondul plastic reușesc ca și după o partidă de sex să aibă lângă ei duduile impecabil aranjate, fără nicio buclă ciufulită, doar cu rujul un pic întins… Noroc că nu mi s-a întâmplat!

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.