niuzuri

THE DATE. WONDERLAND DUST

Sânzienele au trecut, nu am apucat să ies în pădure să dansez goală în jurul focului și dimineața, după ce am dormit cu flori de sânziene sub perna, să mă spăl cu apă neîncepută, dar sper să mai am o șansă la ceva magine sâmbăta asta la Wonderland Dust.

Într-un peisaj de poveste, se întâmplă o petrecere de poveste: Wonderland Dust, a doua petrecere din seria The Date. (La prima, Sail me, Baby!, au urcat o barcă pe Promenada…) Doar că de data asta nu trebuie să îmi pun flori sub pernă, ci brățara la mână. Iar bărțările mele și ale prietenilor mei le-am luat deja. Cât despre voi, găsiți pe pagina event-ului toate detaliile cum să vi le achiziționați.

Despre The Date Wonderland Dust

Petrecerea care va avea loc într-o grădină secretă (mai mult sau mai puțin, având în vedere că e o stațiune pomicolă) se anunță magică. Așa ne promit organizatorii, care au vorbit cu zânele pădurii pentru vreme bună, muzică bună, băuturi bune, chill și ceva surprize.

Ținuta, ceva mai puțin restrictivă ca la petrecerea precedentă (când tema a fost marinărească), are de data asta limită doar imaginația, pentru că în povești orice este posibil.

Portalul cître Wonderland Dust este, mai exact, pe bd. Ion Ionescu de la Brad nr. 4, pe lângă Capriciosa și Regina Maria.

Deci sâmbătă, după ce îmi iau porția de scoici, îmi pun coronița de zână, mă învălui într-un nor de pulbere de stele și zbor pe mătură până în grădină… Ăăăă… sau parcă nu mătura trebuia să o scot din garaj, că doar sunt o zână, ce… ?!

#TheDate  #WonderlandDust

Leave a Comment