Bunătăți din 5' în 10' Video

BRÂNZĂ BRIE COAPTĂ

După cum zic și în clip, eu sunt mare fană a brânzeturilor în toate formele lor. Așa că le folosesc de câte ori am ocazia. De data asta am pregătit o brânză Brie coaptă.

Merge bine cu un Merlot corpolent, să zicem, dacă e o seară mai friguroasă, iar dacă e o seară fierbinte, ca cele din vremea asta, se potrivește cu un pahar (sau o sticlă) de rose reeeece. Mai ales că se realizează un contrast de temperaturi care pune în valoare atât gustul brânzei cu condimente, cât și al vinului. Am zis condimente, pentru că asta am făcut, am înnobilat brânza cu mucegai alb cu amestec de condimente de Provence. Dar voi puteți să încercați și alte variante, poate chiar și mai picante, cu ceva fulgi de chili. Până atunci, până la noi experimente, vă invit, însă, să testați rețeta de mai jos.

Content not available.
Please allow cookies by clicking Accept on the banner Continutul nu e accesabil.
Va rugam sa acceptati cookiurile prin accesarea butonului: Accespt din banner.;

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookie-uri si continuarea sesiunii pe acest site implica acordul tau. Detalii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close