Bunătăți din 5' în 10' Video

SALATĂ DE LINTE

Leguminoasele, precum fasolea, năutul sau lintea, mi se par niște alimente minunate. Lumea zice că ar fi pline de nutrienți, dar eu știu sigur că sunt gustoase și sățioase. Așa că mereu am grijă să am în cămară conserve de boabe fierte, pe care apoi le prepar în diverse feluri.

În seria mea de rețete Bunătăți din 5′ în 10′ o să tot folosesc conserve de genul ăsta pentru că le poți asmbla chiar în câteva minute în ceva gustos. Cum ar fi această salată de linte despre care vă povestesc mai jos. E o rețetă care poate fi adaptată. Poți să folosești orice tip de carne rece, resturi de friptură, pastramă, mușchiuleț afumat sau crud-uscat, chiar bresaola sau jamon. Sau, pentru vegetarieni poate rămâne fără carne și tot e gustoasă. V-am făcut poftă?

 

Content not available.
Please allow cookies by clicking Accept on the banner Continutul nu e accesabil.
Va rugam sa acceptati cookiurile prin accesarea butonului: Accespt din banner.;

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookie-uri si continuarea sesiunii pe acest site implica acordul tau. Detalii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close