când îi chinuie talentul

FLORI ȘI APLAUZE

Despre Andrei Nemirschi v-am mai spus. De data asta vreau să vă povestesc, însă, despre un nou proiect al său, realizat împreuna cu stilista Ana Andrei: Flori și Aplauze. Ei au invitat 8 actrițe să își aleagă florile preferate și să spună poveștile din spatele acestor alegeri.

Decorul minimalist a fost ales pentru a atrage atenția exclusiv asupra celor 2 personaje din cadru: femeia și florile ei. Lentila folosită pentru acest proiect este reconstrucția faimoasei Petzval – inventata în 1840, în Austria. A fost montată pe un Canon 5DS rezultând o imagine care combină tehnologii de vârf de la ambele capete ale istoriei fotografiei. Floria a venit în ajutorul proiectului și ne-a pus la dispoziție florile alese de cele 8 actrițe.

Imaginile vor apărea pe canalele Social Media ale tuturor celor implicați în proiect pe parcursul celor 8 zile care marchează începutul lunii Martie. În fiecare zi sunteți invitați să descoperiți o actriță, cu povestea ei cu si despre flori și pe ce scene o puteți vedea. Cele 8 protagoniste sunt: Irina Antonie, Ioana Anastasia Anton, Ioana Blaj, Ana Covalciuc, Rodica Lazăr, Olimpia Melinte, Silva Helena Schmidt și Iulia Verdeș.

Leave a Comment